ΚΑΡΠΟΥΖΟΣΑΛΑΤΑ
Μαρούλι
2 φέτες καρπούζι
Μανούρι κρήτης
Βαλσαμικό ξύδι bio ΘΕΟΦΙΛΗ
ελαιόλαδο
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ ΒΙΟ ΘΕΟΦΙΛΗ
3-4 μεγάλε2ς μελιτζάνες φλάσκες
Αγνό παρθένο ελαιόλαδο
Βαλσαμικό ξύδι βιο ΘΕΟΦΙΛΗ
3-4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
1 κιλό κατσικίσιο τυρί
1 ντομάτα
Λίγα φιλαράκια δυόσμο
Κόβουμε την μελιτζάνα σε ροδέλες, προσέχουμε όμως να είναι λεπτές.
Τηγανίζουμε τις ροδέλες σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο τις στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τις ραντίζουμε με βαλσαμικό ξύδι βιο ΘΕΟΦΙΛΗ
Λιώνουμε το σκορδάκι και το τοποθετούμε πάνω σε κάθε μια ροδέλα μελιτζάνας και ρίχνουμε αλάτι. Τις αφήνουμε για λίγα λεπτά και κατόπιν τις τοποθετούμε σε ταψί. Ρίχνουμε σε κάθε μία ροδέλα το κατσικίσιο τυρί και ρίχνουμε λίγο πιπέρι. Τις ψήνουμε ελαφρά χωρίς να στεγνώσουν. Μόλις βγούνε από τον φούρνο ρίχνουμε πάνω στις ροδέλες με το κατσικίσιο τυρί ψιλοκομμένα ντοματάκια ντομάτας και από ένα μικρό δυόσμο σε κάθε κομμάτι
ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ VINAIGRETTEΞΥΔΙ ΒΙΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΘΕΟΦΙΛΗ
ΖΕΣΤΗ VINAIGRETTE
Σε μπρίκι ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το μέλι μέχρι να γίνει σαν σιρόπι και προσθέτουμε ελαιόλαδο και το bio βαλσαμικό ξύδι ΘΕΟΦΙΛΗ.Χτυπάμε την vinaigrette με αναδευτήρα χωρίς να τη αποσύρουμε από την φωτιά
Αποστολή των σχολίων σας