ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ 


Η εταιρία Theofili bio balsamic production company Βαλσαμικού ξυδιού δραστηριοποιείται στη Ελλάδα από το 2007, και παράγει ποιοτικό βιολογικό βαλσαμικό ξύδι τουλάχιστον 3 ετών παλαίωσης και συμβατικό παλαιωμένο βαλσαμικό ξύδι από ντομάτα τουλάχιστον 3 ετών παλαίωσης.

 Και τα δύο ξύδια που παράγουμε είναι παλαιωμένα σε διαφορετικού τύπου ξύλινα βαρέλια αποκτώντας έτσι φίνο άρωμα λεπτή γεύση  ζωηρό χρώμα και μοναδικό χαρακτήρα καθιστώντας τα έτσι ιδανικό συνδυασμό για gourmet απολαύσεις!

 Το προϊόν διατίθεται σε φιάλες 250 ml με ιδιαίτερο packaging και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες, πιάτα γαστρονομίας, μαρινάδες, αλλά και ως βελτιωτικό γεύσης στη γαστρονομία.

 Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Αμαλιάδα Ηλείας δίπλα στην Αρχαία Ολύμπία με τους αμπελώνες να βρίσκονται περιτρυγυριμένοι από τα εκλεκτά δένδρα ελιάς.

 Το brand logo της εταιρείας μας <THEOFILI>  είναι το επώνυμο της οικογένειας με ιστορία 100 ετών  και στις ετικέτες εμφανίζεται με περιτρυγιριμένο από ένα κύκλο αναπαράσταση μοντέρνας σχεδίασης όπως ο κυκλικός  κότινος ελιάς

 

                                                                                                             Το προϊόν εξάγεται  με επιτυχία σε Καναδά , Γερμανία και Κίνα             

 

 

          

                                                                                                                                           Αλέξανδρος Σταγκουράκης,

                                                                                                                                                         Oινολόγος